Rreth Nesh

Kjo teknologji pioniere e Troart bën të mundur shtypjen e një “embossi” unik në të njëjtën kohë kur artikulli shtypet dixhitalisht në çdo madhësi dhe pa përsëritur modelin e “embossit”. Pra, struktura dhe motivi mund të përputhen në mënyrë të përsosur me njëra-tjetrën, ose struktura mund të jetë krejtësisht e ndryshme nga vetë fotografia – gjithçka varet nga krijimtaria e projektuesit.
Tek ne mund ti gjeni, te gjitha koleksionet e tapetave muri. Ide pafund per nje arredim fantastik te ambjenteve tuaja ashtu sikurse ju e deshironi.
Tapeta me cilësi të lartë dhe dizajne unike, ne ju ofrojmë mundesi që të zgjedhni dizajnin e tapetës që ju dëshironi dhe pastaj ua shtypim tapeten për murin tuaj. Letra murale te shumellojshme, me dizajne fantastike dhe ngjyra teper te ngrohta.
Shopping Cart
Scroll to Top